Sondaj de opinie

Ce fel de traducere cautati?
 
Traduceri NDL Translations Servicii Legalizari
Traduceri legalizate in birou traduceri legalizate, legalizari acte
Traduceri legalizate

Serviciul de legalizare notariala poate fi realizat numai pentru traduceri efectuate de catre traducatorii biroului nostru, autorizati de Ministerul Justitiei.

Pot fi legalizate numai traducerile unor documente oficiale, originale. Pentru a economisi timp se poate efectua o traducere a unui document in copie xerox, sau in alta forma, dar legalizarea traducerii poate fi efectuata numai daca se prezinta documentul original. Documentele originale sunt cele care au stampila si semnatura persoanelor autorizate din cadrul institutiilor emitente.

NDL Translations

este un birou de traduceri legalizate si vă oferă servicii profesionale de traduceri legalizate sau traduceri legalizate autorizate în și din principalele limbi de circulație internațională pentru orice domeniu de activitate, de la traduceri comerciale, traduceri autorizate juridice, traduceri literare pană la traduceri tehnice și traduceri de specialitate.
Ne adresăm atat corporațiilor cat și persoanelor fizice, oferind cu promptitudine și profesionalism suport și asistență pentru orice proiecte de traduceri autorizate. Avem in oferta noastra de servicii si traduceri autorizate pentru companii.

Birou traduceri legalizate disponibil oricand prin formularele de contact!

 

In categoria serviciilor de traduceri legalizate mentionam urmatoarele servicii:

 • traduceri legalizate de copii ale documentelor redactate intr-o limba straina;
 • traduceri legalizate de documente de identitate: carte de identitate, pasaport, permis de conducere, certificat de nastere, casatorie, deces, permis de rezidenta;
 • traduceri legalizate de documente si contracte juridice;
 • traduceri legalizate de diplome de studii, foi matricole, adeverinte medicale;
 • traduceri legalizate de caziere judiciare si fiscale, invitatii de sejur in strainatate, procuri;
 • traduceri legalizate pentru orice alt tip de document a carui traducere poate fi legalizata notarial;
 • traduceri legalizate de acte auto;
 • traduceri legalizate de documente emise de catre instante judecatoresti: citatii, sentinte, etc.

Va recomandam ca, in cazul in care solicitati traduceri, care necesita legalizare cu termen de predare in aceeasi zi, sa ne trimiteti materialele cat mai devreme in cursul zilei.

 

Va rugam sa verificati si celelalte servicii de traduceri pe care le oferim:

Traduceri tehnice
Traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri literare, traduceri auto
Interpretariat
Subtitrări
DTP
Localizare website sau Localizare software

 

Pentru mai multe informații și cotații de preț pentru proiectele dumneavoastră de traduceri legalizate vă rugăm să ne contactați.

"Traducerea este o sarcină delicată, cu precădere umilă, melancolică; un proces riguros, un exerciţiu spiritual; o formă tandră a înţelegerii; o manipulare somptuoasă a misterelor; o conştientizare; o confruntare de ritmuri; o aventură a spiritului"
             Jorge Luis Borges